Over ons

School of Smart is opgericht door Monique van Eerdenburg

Monique: “Een paar jaar geleden heb ik zelf een cursus Speedlearning gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. De resultaten waren zo geweldig dat ik me af begon te vragen waarom niemand mij eerder had gewezen op deze techniek. Dat had me heel veel tijd gescheeld tijdens mijn middelbare schooltijd en studie.

Dat wilde ik mijn kinderen dus zeker meegeven als ze naar de middelbare school zouden gaan. Zeker toen ik hoorde dat juist kinderen dit heel snel kunnen oppakken en direct profijt hebben van Speedreading en Smartlearning. Zowel het lezen zelf als het leren op (de middelbare) school gaat veel sneller en beter.

Gek genoeg zijn er tot nu toe nauwelijks gespecialiseerde cursussen voor deze doelgroep. Dus toen mijn eigen zoon naar de middelbare school ging ben ik samen met Marijke van Dijk de cursus Smartlearning voor kids van 12 tot 15 jaar gaan ontwikkelen.”

Trainer: Marijke van Dijk

Marijke is een ervaren docente op dit gebied. Zij geeft o.a. op de VU aan studenten de training Efficiënt Studeren. Snellezen en de 8 stappen van snelleren zijn belangrijke onderdelen van deze training.

Marijke is ook bekend met scholieren uit het voortgezet onderwijs en heeft boeken geschreven over de omgang met tieners. Haar laatste boek Voor de leeuwen! heeft zij samen met wetenschapsjournalist Mark Mieras geschreven. Het geeft inzage in het puberbrein en beschrijft hoe je tieners motiveert en voor je (vak) wint. Daarnaast heeft Marijke ook boeken gepubliceerd over contact maken in het basisonderwijs.

Logo zwart
Online, interactief vanuit huis te volgen:

Smartlearning voor scholieren en studententen start donderdag 1 april 2021

Smartlearning voor scholieren start donderdag 1 april 2021;
Smartlearning voor studenten start donderdag 1 april 2021